Senarai Harga Aircond Siap Pasang Terkini Mei 2024

Posted on

Harga Aircond Siap Pasang – Sekarang aircond boleh dikatakan sebagai keperluan di setiap rumah, terutamanya dengan cuaca panas, aircond diperlukan, kerana dengan aircond di rumah anda, bilik di rumah anda akan merasa lebih sejuk.

Apalagi sekarang semakin banyak pengilang barangan elektronik yang menghasilkan aircond dengan model, jenis, kelebihan dan keunikan masing-masing.

Seperti yang dikatakan bahawa pengilang elektronik menghasilkan aircond dengan kelebihan masing-masing, kelebihannya termasuk aircond yang dapat menyejukkan bilik dengan waktu yang singkat, juga ada waktu yang lama, ada aircond yang dipasang di dinding, ada juga aircond diletakkan di lantai dengan kedudukan berdiri.

Di samping itu terdapat juga sebuah aircond yang menawarkan ciri-ciri eco mode yang menjadikan penggunaan udara lebih cekap menggunakan kuasa elektrik.

harga aircond siap pasang
Imej Aircond Siap Pasang

Dan yang akan dibincangkan dalam artikel ini adalah mengenai senarai harga aircond siap pasang, bermula dari harga aircond siap pasang 2021, harga aircond daikin siap pasang, harga aircond 1hp siap pasang, dan senarai harga aircond siap pasang lainnya.

Kenapa dibincangkan mengenai harga aircond yang siap pasang, ini kerana pemasangan aircond tidak boleh dillakukan sendiri dan memerlukan pakar, dan tentu saja kos instalasi aircond, jadi anda perlu tahu berapa harga aricond siap pasang ini.

Berikut adalah senarai harga aircond siap pasang terkini, dan paling lengkap.

 

Senarai Harga Aircond Siap Pasang

Jenis AircondHarga dan Pemasangan
Daikin 1.0 HPRM 1150
Daikin 1.5 HPRM 1420
Acson 1.0 HPRM 1100
Acson 1.5 HPRM 1370
Panasonic 1.0 HPRM 1100
Panasonic 1.5 HPRM 1400
Midea 1.0 HPRM 940
Midea 1.5 HPRM 1230
Fujiaire 1.0 HPRM 970
Fujiaire 1.5 HPRM 1260

Baca Juga : Portable Air Conditioner Malaysia

Nah, di atas adalah senarai harga aircond siap pasang, dan harga di atas mungkin berubah mengikut dasar kedai, dan bagi anda yang ingin membeli aircond perlu dipasang oleh para profesional untuk membiarkan anda tidak mudah rosak.

Ia juga dinasihatkan untuk membeli aircond mengikut keperluan dan keupayaan elektrik di rumah anda, jika tidak membeli aircond sesuai dengan anggaran anda, maka anda tidak perlu membazirkan banyak uang untuk membeli aircond.

2 comments

Leave a Reply