Senarai Harga Beko Aircond dan Kelebihannya Terkini 2024

Posted on

Beko adalah salah satu jenama penyaman udara yang terkenal dengan kecemerlangannya dalam teknologi penyejukan yang berkesan dan cekap tenaga.

Kami akan membincangkan ulasan Aircond Beko, kelebihan, dan senarai harga terkini.

Beko Aircond Review

BEKO Split Aircond BSFSA 050 - BSFSA 051
BEKO Split Aircond BSFSA 050 – BSFSA 051

Penyaman udara atau produk penyaman udara telah menjadi peranti elektronik wajib di rumah apabila cuaca semakin panas.

Oleh itu, hampir semua pengeluar elektronik membuat aircond sebagai salah satu produk yang terus meningkatkan pemasaran mereka, termasuk jenama baru seperti Beko, pengeluar peranti elektronik dari Turki. Beko membentangkan pelbagai jenis aircond seperti inverter, split, dan jenis bukan penyongsang dan jenis lain.

Memahami keadaan sedia ada, Beko, jenama peralatan rumah bebas nombor 1 di Eropah, melancarkan produk aircond standard dengan teknologi double hygiene filter yang boleh menghasilkan udara dalaman yang bersih dan segar: Beko Air Conditioner BSFSA.

Kelebihan Beko Aircond

BEKO Split Aircond
BEKO Split Aircond

1. Mudah dan cekap tenaga

Di samping mengutamakan keselesaan, kecekapan tenaga adalah salah satu faktor yang perlu dipertimbangkan dalam pemilihan dan penggunaan aircond. International Energy Agency (IEA) meramalkan bahawa menjelang 2050, penggunaan penyaman udara akan menjadi pencetus utama permintaan tinggi untuk elektrik di seluruh dunia.

Bagi pengguna, kecekapan tenaga bermaksud pengurangan kos bil elektrik yang perlu dibayar setiap bulan.

Bagi kerajaan, kecekapan tenaga bermakna mengurangkan beban kepada negeri mengenai sumber tenaga tidak boleh diperbaharui. Ini bermakna apabila seseorang menggunakan produk cekap tenaga, mereka menyumbang untuk menyokong sasaran kecekapan tenaga kerajaan, sambil menjimatkan bil setiap bulan.

2. Zone Follow

Ia sering berlaku bahawa walaupun anda telah memasang aircond, beberapa kawasan di dalam bilik tidak sejuk dan selesa.

Ciri Zone Follow membolehkan suhu udara sejuk dinikmati di mana-mana sahaja, selagi ia berada dalam jangkauan aircond, hanya dengan membawa alat kawalan jauh dengan pengguna.

3. Sleep Mode

Walaupun anda tertidur, rangkaian aircond Beko boleh menetapkan suhu bilik yang ideal dan selesa, mengikut tempoh tidur anda, untuk memastikan anda tertidur nyenyak tanpa perlu risau tentang kos elektrik.

3. Jetcool

Tidak perlu risau apabila tiba-tiba tetamu tiba tanpa pemberitahuan. Walaupun baru dihidupkan, ciri Jet Cool dapat mempercepatkan suhu penyejukan di dalam bilik untuk menghasilkan bilik sejuk dalam masa yang singkat. Berikan keselesaan dalam sekelip mata.

4. Double Hygiene Filter

Pada masa ini, pencemaran dan udara kotor adalah masalah yang dihadapi oleh orang-orang di bandar-bandar besar.

Pelbagai usaha perlindungan kesihatan perlu dijalankan, salah satunya adalah dengan memastikan produk AC disokong oleh teknologi yang dapat menapis udara kotor dari luar bilik.

Double Hygiene Filter adalah penapis penapis untuk zarah debu yang sangat kecil, supaya udara yang dihasilkan bersih dan segar.

Di samping itu, SilverIon+ juga membantu melepaskan ion yang ditugaskan untuk menghapuskan bakteria dan kuman. Udara yang dihasilkan juga lebih segar, terima kasih kepada Carbon Filter yang dapat menghilangkan bau di dalam bilik.

5. Gold Fin

Kebocoran AC sering disebabkan oleh evaporator berdebu atau berkarat. Sekiranya penyejat berkarat dan berdebu, aircond akan bocor dan menyebabkan udara yang dihasilkan tidak sejuk, dan tidak baik.

Salutan Gold Fin membantu melindungi dan menjaga penyejat daripada karat yang menyebabkan kebocoran penyaman udara. Mengurangkan risiko kebocoran dan memastikan udara sejuk yang terhasil.

Senarai Harga Beko Aircond Terkini

Harga Beko Aircond
Harga Beko Aircond

Price produk Beko aircond ini bermula pada RM 1015,22 untuk jenis 1/2 PK standard hingga RM 1413,95 juta untuk jenis 1 1/2 PK.

Di samping itu, Beko juga menyediakan perkhidmatan selepas jualan terbaik untuk menambah kemudahan pengguna.

Beko menyediakan jaminan satu tahun untuk perkhidmatan dan alat ganti dengan tambahan satu tahun jika pembeli mendaftarkan produknya dengan Beko, dan lima tahun untuk pemampat.

Jika ini kali pertama anda membeli aircond, anda tidak perlu risau tentang kekeliruan kerana pembelian aircond Beko akan disertakan dengan Beko aircond manual book untuk membantu penggunanya. Beko juga menyediakan perkhidmatan pemasangan percuma untuk kedai-kedai tertentu.