Ulasan & Harga Dyson Air Purifier Mac 2024

Posted on

Mengekalkan kualiti udara di rumah adalah sangat penting kerana rumah itu sepatutnya menjadi tempat paling selamat bagi setiap ahli keluarga.

Itulah sebabnya pada masa kini banyak rumah menggunakan pembersih udara.

Satu jenama yang cukup terkenal dan digunakan secara meluas ialah air purifier Dyson.

Bagi anda yang cukup sultan, sanggup menghabiskan banyak wang serta peminat teknologi canggih, cubalah lirik terbaru Dyson Purifier Cool Formaldehyde.

Anda dapat temukan peranti ini pada Dyson Air Purifier Malaysia.

Design Dyson Air Purifier

Dyson AirPurifier Cool Formaldehyde
Dyson AirPurifier Cool Formaldehyde

Walaupun nama pembersih udara, unit ini kelihatan lebih seperti kipas tanpa bilah. Dengan reka bentuk dan fungsi, ia boleh meniup angin sambil berputar sehingga 350 darjah.

Bentuknya langsing dan tidak makan tempat, sesuai untuk diletakkan di dalam bilik yang tidak terlalu besar.

Penulen udara ini mempunyai ketinggian 101.8 cm, mempunyai diameter 19.6 cm dan berat 3.5 kg.

Bahagian output aliran udara boleh berputar seluas 80 darjah pada paksi mendatar, dan tentu saja untuk berfungsi, air purifier mesti disambungkan ke sumber kuasa (dengan kabel sepanjang 1.8 m) kerana ia tidak menyimpan bateri terbina dalam.

Penggunaannya sangat mudah, hanya ada satu butang utama (kuasa) pada badannya, dan terdapat remote kecil untuk mengakses fungsi asas peranti.

Untuk menjadikannya tidak mudah hilang, remote boleh dipinkan ke bahagian atas air purifier, melekat melalui magnet.

Performance Air Purifier Dyson

Dyson Link App
Dyson Link App

Saya menghadapi sedikit masalah mencari rujukan kepada prestasi air purifier ini. Dari sedikit kajian di internet, Dyson Air Purifier fan dapat menembak angin 4,7 m2, dikurangkan kepada 0.8m / s pada jarak dua meter.

Varian Pure Cool Link Tower berkesan untuk membersihkan bilik seluas 14,86 m2, dan semakin kecil jumlah bilik, semakin cepat proses pembersihan udara akan berlaku.

Bagaimana Ia Berfungsi Air Purifier Dyson

Berikut ini adalah Dyson Air Purifier review, pertama keselesaan angin Air Multiplier dan maklumat yang disediakan oleh peranti.

Air purifier ini tidak membuat ‘kedinginan’ dan terima kasih kerana mengetahui betapa buruknya kualiti udara di dalam bilik tidur.

Air purifier ini tidak mengeluarkan bunyi yang terlalu bising, melainkan kelajuan ditetapkan pada tahap maksimum (10).

Langkah yang paling optimum untuk mengelakkan mengganggu tidur anda ialah ‘4’, tahap ini juga digunakan dalam mod malam.

Satu halangan yang ditemui ialah Dyson Link nampaknya menghadapi masalah menyambung semula ke pembersih udara selepas palam kuasa tercabut.

Oleh itu, anda perlu mengetik restart berkali-kali, sehingga akhirnya peranti boleh disambungkan semula.

Senarai Harga Dyson Air Purifier Terkini

Varian Dyson Air Purifier
Varian Dyson Air Purifier

Mudah digunakan, mudah digunakan, dapat membentangkan data yang komprehensif, dan memberikan fleksibiliti dalam penyesuaian jadual, semua perkara yang anda harapkan dari peranti pembersih udara mewah berada di Dyson Purifier Cool Formaldehyde.

Pengguna biasa mungkin tidak lama lagi berfikir, terdapat banyak peminat, penyejuk udara, dan penghawa dingin yang terdapat di kedai perkakas rumah, dan harganya jauh lebih murah daripada Dyson Purifier Cool Formaldehyde.

Persepsi itu mesti diubah kerana tugas utama penciptaan Dyson adalah untuk membasmi bahan pencemar berbahaya, yang mampu menangkap bahan sekecil 0.1 mikron.

Pasti ada harga yang perlu dibayar untuk mendapatkan semua kecanggihan ini, dan berita buruknya ialah jumlahnya tidak kecil.

Dyson Air Purifier Price adalah RM 3871,85. Sebagai alternatif, anda boleh membeli varian meja, yang ditawarkan pada harga RM 3298,25.